Kant en klare softwarepakketten, een online cursus, boeken over de expertise en passie van uw bedrijf, een gratis intake voor uw product of dienst, een speciale aanbieding voor vaste klanten met een actieprijs voor een driegangendiner bij uw restaurant, of wat voor product of dienst u ook wilt aanbieden aan uw klanten; Lever ons een klantenlijst aan en wij zorgen dat uw klanten blij zijn met ons telefoontje. Met onze expertise en correcte en nette manier van bellen, maken wij van elk telefoongesprek een feestje en zal uw klant het zeker waarderen.

Steeds vaker zijn bedrijven van mening dat een telefoontje naar hun klanten als vervelend ervaren zal worden, maar uit onderzoek is gebleken dat 85% van de klanten van uw bedrijf het juist als zeer prettig ervaart als er extra aandacht aan ze geschonken wordt ná een eerder contactmoment en/of een eerdere aankoop. Dé ideale manier dus om een nieuw product, een verbeterd product of een uitbreiding van een product of dienst aan te bieden voor al uw trouwe klanten.

Om hier geen omkijken naar te hebben, in contact te blijven met jullie klanten en tóch meer omzet te genereren nemen wij dit graag voor u uit handen. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld productinnovatie, het nalopen van de afspraken die wij voor u hebben gegenereerd met onze koude acquisitie mogelijkheden of bijvoorbeeld uw personeel bij ons laten trainen met behulp van onze sales training!

Vraag deze service aan