“We zitten vol goede ideeën, maar we weten gewoon niet waar we moeten beginnen …”

“De manier waarop we het nu doen is prima en zo heeft het altijd gewerkt …”

Een probleem waar veel ondernemers en hun werknemers tegen aan lopen. Vol met goede ideeën maar het vorm geven van deze ideeën lukt niet, waardoor er met losse flodders geschoten wordt. Dit is in de meeste gevallen tijdverspilling en dus enorm zonde!

Ga met WBO Services het traject aan om wél een commercieel plan te maken dat werkt. In een sessie met uw verkoopafdeling, zullen we verschillende stappen met u doorlopen om aan het einde van deze sessie een gericht plan te hebben. Dit plan wordt naar aanleiding van een gratis en vrijblijvend intakegesprek op maat voor u gemaakt. Afhankelijk van het aantal mensen op de verkoopafdeling, totale grootte van het bedrijf en alle andere factoren, doen wij een voorstel om dit traject met u aan te gaan en een uitgebreid sales plan met en voor u op te stellen.

Brainstorm sessies, probleemstellingen, gezamenlijk bedenken van oplossingen, gerichte en meetbare doelstellingen bepalen, afspraken maken, gerichte coaching én gerichte nazorg om er voor te zorgen dat doelstellingen ook daadwerkelijk gehaald worden. Een volledig traject om er voor te zorgen dat uw bedrijf van het plafond waar u nu tegenaan zit, een nieuwe vloer maakt om zo het volgende plafond te bepalen.

Vraag deze service aan